Полицията разследва загадъчната смърт на 70-годишен мъж от Айтос. Както Петел

...
 Полицията разследва загадъчната смърт на 70-годишен мъж от Айтос. Както Петел
Коментари Харесай

Първи подробности за мистериозното убийство в Айтос!

  Полицията проверява загадъчната гибел на 70-годишен мъж от Айтос. Както Петел писа възрастният човек е открит мъртъв - с фрактура на черепа в необитаема къща на ул. „ Алеко Константинов “ 45 в града. Това оповестиха от Областната дирекция на МВР-Бургас.

 Загиналият е Атанас Пуров, мъжът не бил състоятелен, прехранвал се от дребната си пенсия, описват локални поданици, прецизира Бургасинфо.

 
Информацията до органите на Министерство на вътрешните работи е подадена от локален човек, който към 15.30 ч. се прибирал след работа вкъщи си и употребил двора на същата къща, с цел да паркира персоналния си автомобил. Сякаш по подигравка на ориста съседът, като в никакъв случай до момента, решил да надникне в коридора на първия етаж. 
 
Според друга информация обаче безжизненото тяло намерили деца. Към 15.30 часа през днешния ден хлапетата изгарели в региона, само че забелязали, че вратата на къщата е отворена. Щом влезнали вътре видели натрупа на възрастния човек.  
 
 Районът е отцепен, на мястото  има полиция. Причината за гибелта се открива, прецизираха от полицията. Тепърва медиците ще се произнесат дали черепът не е случен при рухване или след удар. Разследването продължава.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР